Praktisk info for Fornebuporten 1

KONTAKT

VEDLIKEHOLDSPLIKT

Sameiere har selv vedlikeholdsplikt for alt innenfor hjemmets fire vegger. Info om hva som defineres som sameiers og sameiets ansvarsområde vedrørende vedlikehold finner du her:

https://www.huseierne.no/alt-om-bolig/sameier-og-borettslag/eierseksjoner/vedlikehold/

Sameiet har ingen vaktmester, og man må selv kontakte elektriker/rørlegger etc dersom noe går i stykker. Ved vannlekasje kan du f.eks. kontakte GK Rør sin vakttelefon 41 66 88 90, husk å meld inn skaden til SOLID.

AVFALLSUG

Gjelder det fulle eller tette avfallssug, da melder du fra ved å ringe eller sende SMS til ENVAC på telefon 47 46 90 00.

GARASJEANLEGG

Garasjeanlegget eies av Fornebuporten Boligparkering og driftes av Fornebuporten Drift. Driftsrelaterte spørsmål rettes til drift@fornebuporten.no, øvrige spørsmål rettes til Fornebuporten Boligparkering ved Jan-Petter Tenold; jan-petter.tenold@fornebuporten.no.

Mer info her: https://fp1.no/info_pages/1334

FELLESUTGIFTER

Spørsmål om faktura, fellesutgifter og lignende tas med forretningsfører: https://fp1.no/info_pages/1313

KONTAKT STYRET

For alt som gjelder fellesarealer, bygningsmassen og andre saker av styrets interesse, kontakter du oss ved å benytte kontaktskjema du finner her:

https://fp1.no/contact_board

Vi har ikke mulighet til å besvare henvendelser sendt inn til oss via facebook eller e-post da dette må registreres i vårt system lettstyrt. Dette for å sørge for at vi har info om leilighet/eier, at rett person i styret nås, samt at vi har sporbarhet av all kommunikasjon for fremtiden.

ADRESSE

Boligsameiet Fornebuporten 1

John Strandruds Vei 1-17

1366 Lysaker

Boligsameiet består av 9 bygg organisert som 3 tårn.

Adressene er som følgende:

Tårn A: JSV 1, 3, 5

Tårn B: JSV 13, 15, 17

Tårn C: JSV 7, 9, 11

FAKTURAADRESSE

Boligsameiet Fornebuporten 1

c/o Fakturamottak: OBF AS – ref. 766

Postboks 4385

8608 Mo i Rana

Eller benytt faktura@obf.no