Oppslagstavle for Fornebuporten 1

 • Har du problemer med gulvvarmen i leiligheten din?

  Publisert 26. nov. 2020

  Etter et lynnedslag i sameiet i sommer, har vi har hatt en del tilfeller hvor fjernvarmeanlegget ikke har fungert skikkelig grunnet luft i systemet. Symptomer på dette er at man hører en jevn suselyd i leiligheten som ikke helt lar seg lokalisere eller at gulvene rett og slett ikke er varme.

  Vi anbefaler alle å skru termostatene opp i alle rom, og undersøke om gulvvarmen fungerer slik den bør.

  Opplever du kalde gulv er det to ting du først må undersøke:

  1. Hva er temperaturen i rommet? Dersom temperaturen er 22 grader eller mer, vi varmen i gulvene kunne slå seg av og gulvene føles kalde. Temperaturen reguleres per rom, så er det 22 grader på feks. kjøkkenet, skal ikke temperaturen på feks. soverommet være under 22 og gulvene kalde. Er det stor forskjell på gulv hvor romtemperatur er den samme, kan det også hende det er luft i systemet. Feks hvis det er iskalde gulv i gang men varme gulv i stue, og begge rom holder samme temperatur, kan det hende det er luft i sløyfen for gangen.

  2. Fungerer de trådløse bryterne til varmeanlegget? Dette gjør du ved å justere på hjulet på alle dine brytere, og se at de responderer med enten grønt eller rødt blink. Dersom du ikke ser noe blink når du justerer bryteren, må du skifte batterier. Mer info her: https://fp1.no/info_pages/1315

  Har du problemer med gulvvarmen ber vi deg fylle ut dette skjemaet:

  https://forms.gle/HuatFqC7u9JZVyPS9

  De som fyller ut dette skjemaet vil etterhvert bli kontaktet av rørlegger som vil komme å se på systemet i leiligheten din. Dette tas som en forsikringssak, og kun henvendelser meldt inn før 4 desember vil tas med.

  KALDE GULV PÅ BAD ELLER TOALETT

  På bad og toalett er det elektrisk varme på gulvene. Dersom varmen ikke fungerer her skyldes dette ikke fjernvarmeanlegget, men sannsynligvis termostaten som er defekt. Dette er et problem du må ta som en reklamasjon direkte med SOLID og dekkes ikke av denne saken.

Vis alle oppslag