Oppslagstavle for Fornebuporten 1

 • Datoer for balkongvask 2020

  Publisert 31. mar. 2020

  I år som i fjor organiserer vi gitte datoer for balkongvask. Vask av balkong er opp til hver enkelt sameier.

  Etter en lang og tørr vinter antar vi det har opparbeidet seg en del støv og skitt på de fleste balkonger. Siden vannet som renner over kanten på balkongen, treffer rett på balkongglasset til naboen under, ønsker vi at vask av balkong skal skje i en bestemt rekkefølge.

  På de angitte datoene for din etasje, er det mer fleksibilitet for å kunne skylle balkongmøbler og balkonggulv samt vaske balkongglass, selv om det renner rett ned til naboen. Det viktigste er at vi gjør dette ovenfra og ned slik at ingen får sin nyvaskede balkong tilgriset av naboen over sitt vaskevann.

  Bruk av hageslage eller høytrykkspyler er ikke tillatt. Selv om vi åpner opp for vask av balkong, ber vi dere vise hensyn og ikke la unødvendige mengder vaskevann renne ned til naboen. Bøtte og klut holder.

  De som har gjenstander stående på balkong som ikke tåler litt såpevann, bør sørge for at disse ikke står helt inntil balkongglasset, da det kan dryppe fra naboene over.

  Etter tilbakemeldinger fra dere har vi i år satt opp to dager per etasje, og sørger for at ingen etasje kun får helligdager eller helg.


  Dette er rekkefølgen vi ønsker alle beboere følger for vask av balkong:

  9. etasje: 13 og 14 april

  8. etasje: 15 og 16 april

  7. etasje: 17 og 18 april

  6. etasje: 20 og 21 april

  5. etasje: 22 og 23 april

  4. etasje: 24 og 25 april

  3. etasje: 27 og 28 april

  2. etasje: 29 og 30 april


  Husk å merk datoen i din kalender, og det er åpenbart ikke mulig å endre dato når vi først har startet vasking. Så vi får bare krysse fingre for at været blir nogenlunde ok.

  Passer ikke datoen, er det ingenting i veien for å vaske sin balkong noen dager tidligere enn angitt. Det eneste man da risikerer er litt søl fra naboen over når de vasker på sin angitte datoen. Det viktigste er at ingen vasker på et senere tidspunkt enn angitt.

Vis alle oppslag